20 Aralık 2013 Cuma

Bu aralar ben...



      En son soğuklardan şikayet edip sobanın yanında yaşamaya başladığım günden beri epey olmuş yazmayalı herkese merhabalar öncelikle :) Havalar hala soğuk ama soğukta olsa güneşin pırıltısını görmek enerjik olmak için yetiyo bana. Güneşi görmediğim zamanlarda da boş durmadım tabi, kendime bol bol yapıcak işler buldum ilerleyen günler için. Sonra ufak tefek şeyler de yaptım bu arada. İşte o soğuk hava eserleri.




1. Örgü battaniye: Pazardan aldığım ucuz yünlerle başladığım bi battaniye. O kadar hevesle başlayıp bitirdim ki nazar değdirdim, kenarı sobadan yandı :(

2. Çarpı işi amerikan servisi ve runner: Buradaki çantayı dikerken çarpı işine heveslendim demiştim kaçmadan hemen başladım. Etamin kumaşıda, pembe pitikareli kumaşta annemin çeyizinden. Evlenmeden önce kendi çeyizi için alıp kesmiş ama sonra vazgeçmiş. Kısmet banaymış tamamlandığında benim için çok değerli olucaklar :)

3.Yazlık çanta : Yazın kullanmak için minik cıvıl cıvıl bi çanta dikmek istedim. Henüz yarım sapı takılınca biticek.

4.İki kolye,bir tişört : siyah olan bildiğimiz püskül kolye. Diğer kolye için uzun bir zincirin iki ucuna  inci taktım. sonra atkı takar gibi boynuma doladım. İki incide önümde sallanırken istediğim bir yerden takı halkasıyla bağladım bu kadar. Tişörtün kumaşını çok severek aldım hemen diktim fotoğraflıcak birini bulursam üzerimde resmini koyucam inşallah.

Şimdilik bu kadar, herkese mutlu hafta sonları
Sevgiler :)









2 yorum:

  1. hepsi ayrı güzel ellerinize sağlık. çanta tamamen dikim mi? kaplama mı? çok güzel olmuş. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum sağolun, çanta tamamen dikim kaplama değil. bitirdiğimde ayrıntılarını paylaşıcam inşallah :)

      Sil