13 Aralık 2014 Cumartesi

Bana biraz kumaş verin!


             Uzunca bir süredir dikiş hayatından uzak kalmış gibi görünsemde öyle değil her gün ve her gün bir sürü dikiş makinesi arasındayım yoğun çalışma tempomuza tekstilde oluşan sezon boşluğuyla biraz ara vermiş bulunmaktayız. Bende fırsat bu fırsat diyip kendimi kumaş pazarına atmış bulunmaktayım! Yanımda kardeşimle gittiğim için kendimi kaybetmem mümkün olmadı üç parçayla döndüm oysa daha neler neler vardı :( Güzel güzel cicilerimi aldım lakin bütün gün sanayi makinaları arasında dolanıp eve gelince ev tip makinayla tıngır mıngır dikiş dikmek yok mu aralarından birer tane kapıp eve atsam ne güzel olur :)


1 numaralı ekose bir jile olacak
2 numaralı bordoyla ise şu an bir aşk yaşamaktayım :) gece gece çektiğim için renkler çok iyi değil. o da bir yelek olacak.
3 numara da celik dokuma penye. kendinden desenli ama malesef o da çok net çıkmamış. kendisi elbise olmak için sabırsızlanıyor.

Ben fabrikanın içinde ordan oraya zıplarken elimde tornavida, alyan, kargaburun erkek fatma gibi gezerken, makinaları bandın içinde ordan oraya gezdirirken bu elbiseleri nasıl giyicem bilmiyorum ama en kısa zamanda bitmiş halleri burada olucak onu biliyorum.
yayın giremesemde sık sık takipteyim buraları şimdilik hoşçakalın
sevgiler...